Klik på logoet og find vej til conventus' hjemmeside....
 


På Conventus hjemmeside kan du udskrive holdlister, sende mails til dine gymnaster og redigere personlige oplysninger....
 

 Brugervejledning til:
 

 i

Varde Gymnastikforening


Sådan får du begyndt….


1. Gå ind på adressen: www.conventus.dk

2. Herefter finder du et login-felt i øverste højre hjørne.

3. Skriv dit brugernavn + kode – som du har modtaget pr. mail – dit brugernavn vil typisk være VG+dine initialer.

(Kan du ikke huske / finde din kode, klikker du nederst i feltet under "Glemt adgangskode" og bliver herefter guidet igennem en proces, hvorefter du vil modtage en ny kode pr. mail eller sms.)

4. Efter login, åbnes en side, som ligner en kalender. Kalenderen er ikke i brug noget særlig for foreningen, så betragt den som din startside i systemet.

5. Du har nu forskellige valgmuligheder, men de 2 du kan få glæde af er e-mail kommunikation med dine gymnaster, samt adressebogen, hvor du kan se dit/dine hold – læs mere under det enkelte punkt.
 


E-mail

Herunder kan du sende mails til alle i Varde Gymnastikforening, også hold du ikke har nogen direkte tilknytning til.

VIGTIGT! Det er mails som ikke kan besvares pådenne adresse, men hvis du ønsker at de kan svarer dig pr. mail, så kan du jo afslutte med at skrive din egen mailadresse ind.

Send mail til hele holdet

Ud for hvert hold er en firkantet kasse, og klikkes i denne, så den markeres, så sender du mails til hele holdet.

Send mail til en enkelt person

Du kan også klikke på selve holdnavnet, hvorved du får gymnasterne på holdet frem, og kan herefter vælge hver enkelt gymnast.

Send mail til instruktør/Bestyrelsesmedlem 

For at vælge andre instruktører eller en fra bestyrelsen, skal du øverst op på siden og ind i de grupper der ligger her.

PT er det ikke muligt at vedhæfte en fil til en mail – det arbejder vi på, så hvis de skal have noget på skrift denne vej, så er du nød til at kopiere det ind i tekstvinduet.

Under "sendte mails" vil du kunne se hvad og til hvem du har sendt mails.
 


Adressebog

Når du klikker på adressebog, kommer der en liste over de hold, hvor du er instruktør / hjælpeinstruktør (systemet skelner ikke mellem de to).

Du kan klikke på selve holdnavnet, og får herved en liste med navne på de gymnaster som er tilmeldt (og har betalt) på holdet.

Klikker du på den enkelte gymnasts navn, får du i højre side de specifikke detaljer på den enkelte gymnast.

E-mail / Privat E-mail

Under den enkelte gymnast, kan du også se en privat mailadresse, markeret med orange skrift. Klikker du på denne, kommer der igen et mailvindue op som ligner det normale mailprogram du har på din egen computer, og du kan også denne vej maile til dine gymnaster. HUSK dog, at du så kun mailer til hver enkelt og ikke et helt hold.

Du kan også klikke på bjælken kalder "Kommunikation – E-mail", hvorved endnu en slags besked-boks dukker op, og du kan også denne vej maile den enkelte gymnast.

Ny adgangskode til gymnaster

Fra den enkelte gymnasts oplysningsboks, har du også mulighed for at sende dem en ny adgangskode, men denne funktion vil du ikke få brug for, da ingen gymnaster er brugere i vores system.

Udskriv holdliste / Afkrydsningslister

Inde i adressebogen kan du desuden udskrive holdlister og afkrydsningslister hjemme hos dig selv.

Hvis du klikker på de 2 små mennesker  som står foran holdnavnet så kommer der nogle muligheder op:

Her kan du vælger ”udskriv” eller ”afkrydsningsliste”.

 

Åben

Vis info

Udskriv

Afkrydsningsliste

 

 

 

 

 

Når du klikker på udskriv, lukker et vindue op, hvor holdliste er opstillet med alle gymnaster + deres oplysninger. Vil du printe denne, klikker du på den lille printer ved siden af titlen ”Rapport”. Herefter går det automatisk, som når du ellers printer.

Klikker du på afkrydsningslister, åbnes et vindue, hvor du skal vælge stor eller lille 

 

 

Afkrydsningsliste

 

Tekst størrelse:

Lille
Stor

 

 

 

- prøv dig frem, ved at klikke på ”vis”, så vil du få et eksempel vist.

Når du har klikket på vis, skal du i det vindue der åbner sig, printe som i et almindeligt dokument vindue – find printeren og klik på den J


 

 Rigtig god fornøjelse J

Varde Gymnastikforening | Chr.Richardtsvej 5 | 6800 Varde | CVR.: 29566372