D. 28. august havde vi Opstartarrangement for alle VG`s instruktører.
Vi fik hilst på de nye og lavede planer for den kommende sæson.
Alle blev iklædt vores nye VG-tøj smiley

Til sidst nød vi Verdensholdets Take-off opvisning.


 
Morten Harmsen modtog DGI's lederpris 2014 08-10-2014

Man er ikke i tvivl når man møder en rigtig ildsjæl, én som brænder for det han laver og som har evnen til at få energien til at smitte af på andre.

Det er en gevinst for gymnasterne fordi gymnastikken bliver lidt sjovere. For hjælpetrænere, fordi der er evig inspiration at hente. Og for foreningen, fordi det er ildsjæle vi har brug for og som vi udvikler os af.

Morten Harmsen er en ildsjæl og han brænder for gymnastikken og spring i særdeleshed. På få år har han øget springgymnastikken i Varde Gymnastikforening betydeligt. Fra at have et minispringhold (5-6 år) med 35 gymnaster på, tumler Morten Harmsen og hjælpetrænerne i dag rundt med ikke mindre end 113 gymnaster på holdet. En øgning er ligeledes sket på de tre øvrige springhold, hvor Morten Harmsen er træner, så foreningen i dag har rundet 250 aktive springgymnaster og de ældste springere ikke længere søger til nabobyerne. Børnene bliver, hvis det er sjovt, hvis de lærer noget og hvis de bliver udfordret. Ikke engang imellem men hver gang de møder op til træning.

Hver time med Morten Harmsen byder på nye fede springbaner. Han er velforberedt og formår at få børnene til at lytte efter, tage til sig og lære.

Morten Harmsen tager med drengene på den årlige drengelejr, arrangerer overnatning for foreningens egne springhold og deltager når der er arrangementer i foreningen.

Han er en af dem som får hjælpetrænerne og gymnaster til at komme igen år efter år.

Han viser børnene hvor vigtig det er, hvordan man omgås hinanden og timen slutter af med, at man giver hånd og siger pænt farvel til alle trænere/hjælpetrænere.

Han har altid tid og lidt ekstra at give af. Han er nærværende og engageret overfor børn, forældre og hjælpetrænere. I hallen, men mindst lige så vigtig også udenfor hallen, der er altid tid til et smil og en hurtig snak når han møder en gymnast/forældre…….. og det gør man tit, med så mange gymnaster.

Han er fuld af input og nye ideer og bruger aldrig sætningen ”vi gør som vi plejer”. Der skal ske noget, vi skal tænke nyt og der skal frem for alt handling bag ordene.

Som gammel springgymnast har han styr på teknikkerne og kan både rette og vejlede børn og hjælpetrænere og så giver det maks respekt når træneren selv kan lave baglæns salto og ikke bare snakker.

Ingen tvivl om at rigtig mange børn i Varde har ”spring-dag” som deres yndlingsdag J

Morten Harmsen er et stort aktiv for Varde Gymnastikforening og vi vil gerne sige tak for hans store engagement og evige energi i foreningen ved at indstille ham til DGI’s lederpris.

VG har fået ny formand 01-08-2014

Ny formand i Varde Gymnastikforening,
Jane Locht
Varde Gymnastikforening | Chr.Richardtsvej 5 | 6800 Varde | CVR.: 29566372