VG Fightertrøjen


Årets VG Fighter 2017
Magnus og Gustav


Årets fighter blev indført, fordi vi i foreningen gerne ville påskønne en hel ung træner eller hjælpetræner.
En, der gør noget særligt, noget ekstra, udover hvad der normalt kan forventes.
I år går årets fighter til ikke én, men to hjælpetrænere som har fightet sig gennem sæsonen.
Gustav og Magnus – hjælpetrænere på Tumleholdet
Engang imellem melder man sig til noget, fordi man gerne vil, men uden helt præcist at vide hvad man går ind til. Det tror jeg måske gælder for jer to, da I startede som hjælpetrænere på Tumleholdet.
I har været det seje element på Tumleholdet, dem drengene så op til i år. I har vist hvordan man springer, I har rettet og guidet drengene, slæbt redskaber, hoppet og sprunget, I har lavet serie så de var klar til opvisning og aller vigtigst har I haft det sjovt sammen med drengene og givet dem nogle gode timer.
 
Tak fordi I bare har knoklet på og altid med smil på læben.
 
Tak drenge, håber I er klar igen til næste sæson, måske på et andet hold …    
 


 
 
VG Fighter 2016
Frida og Mathilde

 
Årets fighter blev indført for nogle år siden, fordi vi i foreningen gerne vil påskønne en hel ung træner eller hjælpetræner.

En, der gør noget særligt, noget ekstra, udover hvad der normalt kan forventes.

I år går årets fighter til ikke én, men to trænere som bogstavligt talt har fightet sig gennem sæsonen.
Frida og Mathilde – hjælpetrænere på Spring 1.-2. kl.

Der er en fighter t-shirt til jer og en kæmpe tak fra foreningen, fordi I blev og ikke gav op. I meldte jer til sæsonen fordi I gerne vil være med til at give en masse børn nogle glade timer i hallen. I gik ind til sæsonen fordi I gerne ville lære børnene at springe. Efter et par ganges træning blev I spurgt om I ikke kunne stå for opvarmningen (65 meget aktive drenge og piger) I så lidt vilde ud i hovedet, men sagde ja. Senere blev I spurgt om I ikke også liiiige kunne lave serierne til opvisning. Igen så I lidt vilde ud i hovedet, men igen blev det et ja.

Jeg synes at holdets opvisning i dag viste, at nok gik I ind til sæsonen klar til at tage imod ved spring, men I leverede så meget mere til glæde for en hel masse børn.

Med smil på læben og plads til sjov med gymnasterne.

Tak piger, håber I er klar igen til næste sæson…   


 
 
VG Fighter 2015
Karoline Riddersholm

 
 
Årets fighter er et skulderklap til en ung træner eller hjælpetræner. En der gør noget særligt, noget ekstra og ikke ”bare” møder op til træning.

I år går ”Årets Fighter” til Karoline Riddersholm, der har trænet MGP pigerne 1.-2. kl.

Karoline er positiv og smilende. Møder altid op i salen fuld af energi og klar til at give dansepigerne en god time, hvor der både er plads til at grine og have det sjovt og samtidig – det viste jeres opvisning tidligere i dag – har pigerne lært rigtig meget.

Du har forstået budskabet om, at man er træner i gymnastiksalen, men mindst lige så meget udenfor og især når man har med børnehold at gøre – det betyder rigtig meget for pigerne, at du altid hilser på dem, når du møder dem på skolen eller ude i byen. Du er også bevidst om, at hjælpetrænere ikke kun er til pynt – 2x Emma har været en aktiv del af holdet og selv lavet opvarmning, danse og meget andet.

At du ikke kun er træner en gang om ugen i gymnastiksalen viser jeres opvisningstøj. Du havde prøver med så pigerne kunne prøve og finde den rigtig størrelse. Uheldigvis var en (måske flere) syge den dag og hvad gør man så. Du ringer selvfølgelig til forældrene og spørger om det er ok du tager tøjet med i skole og smutter over til pigerne, så de kan prøve det.

Tak Karoline for den energi du lægger i foreningen, fordi du er 100% tilstede i salen og udstråler ”her-er-fedt-at-være” – vi håber du er klar til endnu en sæson …


 

 

VG Fighter 2014
Siw og Nanna
 
Årets fighter blev indført for nogle år siden, fordi vi i foreningen gerne vil påskønne en hel ung træner eller hjælpetræner.

En, der gør noget særligt, noget ekstra, udover hvad der normalt kan forventes.

I år går årets fighter til ikke én, men to trænere som bogstavligt talt har fightet sig gennem sæsonen.
Siw og Nanna – trænere for rytmepiger 1.-2. kl.
Der er en fighter t-shirt til jer og en kæmpe tak fra foreningen, fordi I blev ved med at tro på pigerne og kæmpede for at holdet ikke skulle lukke. Normalt har vi et minimums antal gymnasterne som skal være på et hold, før det gennemføres. Og det er blandet andet fordi det skal være sjovt for børnene, men også fordi det bliver en lang sæson for trænerne jo færre børn, der er på holdet. Men ingen regel uden undtagelse.

I ville gerne gennemføre sæsonen med et lille hyggeligt hold. I har haft vejledning og i den forbindelse var der mange flotte ord både om jeres træning og måde I var på overfor pigerne. I var også begge klar til at være fanebærer til områdeopvisning, da I blev spurgt i år.

Tak fordi I mødte op fulde af energi til hver træning og gav pigerne en masse gode timer. Og med den opvisning I her har vist, håber vi der kommer mange flere på holdet til næste sæson.

Stort tillykke til Siw og Nanna.


 

 
VG Fighter 2013

 

VG Fighter 2012
Kathrine Holgersen
og Laura Vagtborg

 

Laura og Kathrine blev indstillet til Årets Fighter, fordi de fungerer som én på holdet. De hjælper på Mariehøns 2 og inden første træning havde de "gamle" aftalt at de lige ville tage en snak med pigerne om hvordan man bør være som hjælper i en gymnastiksal og hvad der blev lagde vægt på: vær til stede, vær glad, hjælp, hvis du synes det er sjovt synes børnene det også etc. etc. 

Det blev bare aldrig nødvendig at tage den snak med pigerne. De er knald dygtige i gymnastiksalen, gør ikke noget stort væsen ud af sig selv, men de er der for børnene. De fanger dem med ind i legen som har fundet på noget andet at lave. De trøster dem der slår sig. De ser de små konflikter som nu og da opstår med 34 børn i salen og de håndterer dem. Og siger man: hvaaa kunne I ikke lave en lille dans/serie, bare et par minutter vi kan lave en dag?  Jo selvfølgelig.   Laver I den, så vi kan bruge den til opvisning?  Ja, det kan vi sagtens.   De hygger sig med børnene, laver sjov og leger med dem. 
Men vigtigst af alt - de er 100% til stede i salen og udstråler "her-er-fedt-at-være-lige-nu".

Vi er vildt imponeret over de to piger. Da lederen som leder "slagets gang" og fortæller historien, ikke kan sætte sig ned, hvis en er blevet ked eller kommet bag i køen - så stopper timen - har Laura og Kathrine set det hele og hjulpet børnene.

DE ER GODE OG BLIVER KUN BEDRE - DE VIL DET RIGTIG GERNE OG DE GØR DET SUPER GODT!

 


 
VG Fighter 2011 
Nanna Besser Nielsen


 
Titlen som årets VG Fighter kan kun tildeles til en yngre person. En som har gjort en ekstra bemærkelsesværdig indsats. En som vi på denne måde vil belønne med et ekstra skulderklap. Da vi har mange rigtig gode unge hjælper, har det været svært at vælge. Men valget er taget!!
 
Nanna Besser Nielsen - hjælper på Marie Høns.
 
Så et stort tillykke, Årets VG fighter.
Vi håber at have dig i flokken mange år endnu. 

 
VG Fighter 2010
Camilla Laugesen

 
 
Vi har i VG besluttet at vi vil indføre en ny pokal. Men det blev ikke til en pokal, men til udnævnelse af en Årets Fighter i VG.
 
Titlen som årets VG Fighter kan kun tildeles til en yngre person. En som har gjort en ekstra bemærkelsesværdig indsats. En som vi på denne måde vil belønne med et ekstra skulderklap.
 
Camilla Laugesen, hjælper på Mini Spring, og bliver den første Årets Figther i VG. 

Det bliver hun fordi:
Hun er altid positiv. Hun er god til at tage dig af andre. Hun registrerer, hvis nogen er ked af det, så er du der og trøster med det samme. Hun har hjulpet til i 2 år. Det startede med at hun kom med sin lillebror der skulle med til spring, og så blev hun hængende som hjælper.

 
Hun yder en indsats der er værd at sætte pris på.

 

 
Varde Gymnastikforening | Chr.Richardtsvej 5 | 6800 Varde | CVR.: 29566372