VG Fightertrøjen


 
 

Årets VG fightere 2023

Sille og Cecilia 

 

De to piger fortjener en kæmpe High five for deres energi og fighter-ånd! 


Årets VG fighter 2022

Johanne Lorenzen

 
Årets fighter blev indført, fordi vi i foreningen gerne ville påskønne en ung træner eller hjælpetræner.
En, der gør noget særligt, noget ekstra. En der fortjener et skulderklap. Og ligesom med trænerpokalen, har vi også her rigtig mange gode unge hjælpetrænere.
Johanne Lorenzen, vil du komme herop.
Johanne er positiv og smilende. Du møder altid op i salen fuld af energi og klar til at give gymnasterne en god time. Det er på springholdene du er med og selvom det selvfølgelig handler om at bruge kroppen og blive bedre til springene, så handler det også om at lege, have det sjovt og gå glad hjem fra hver eneste træning. Du vil gerne give glæden ved gymnastikken videre. Det er vigtigt og det er du med til. Ligesom du er med til alt andet der foregår i foreningen. Juletræsfest, fastelavnsfest og opvisning – der bliver sat kryds i kalenderen og vi kan være sikker på hjælp fra dig. 
Tak Johanne for den energi du lægger i foreningen – vi håber du er klar til endnu en sæson med smil på læben og plads til sjov med gymnasterne.

Årets VG Figther 2021
 
Ingen opvisning eller sæson grundet Covid-19.

Årets VG Figther 2020

Årets VG fighter 2019 

Mathilde, Lærke og Line 

 
Årets fighter blev indført, fordi vi i foreningen gerne ville påskønne en ung træner eller hjælpetræner.
En, der gør noget særligt, noget ekstra. En der fortjener et skulderklap.
I år går årets fighter ikke til én, men hele tre unge.
Mathilde, Lærke og Line – trænere for MGP sidste år bhv. og 0.kl.
Engang imellem melder man sig til noget, fordi man rigtig gerne vil, men uden helt præcist at vide hvad man går ind til. Og det gælder jo især, når man melder sig som træner og for første gang selv skal have et hold – for der er stor forskel på at være med på sidelinjen og så faktisk være dem, der står for det hele.
Der skal sammensættes danse, findes musik der passer til pigerne og lege, for der skal være plads til sjov og hygge. Der skal findes tøj til opvisning og snakkes med forældre. Men allervigtigst så skal der være god energi i salen sammen med alle dansepigerne.
Og det har der været. Hvis man har kigget ind i løbet af træningen har der altid været smil hos pigerne, de har været koncentrerede og man kan se de lytter, fordi det er sjovt, fordi de gerne vil og fordi de hver gang er blevet mødt af jer tre med godt humør, god planlægning af timerne, øvelser og aktiviteter der er tilpasset pigernes alder og aller vigtigst fordi de kan mærke I gerne vil dem.
 
Tak fordi I mødte op fulde af energi til hver træning og gav pigerne en masse gode oplevelser – vi håber I er klar til endnu en sæson …

 
Årets VG Fighter 2018 

Sarah Lillerøj og Kirstine Aggerbo 
Årets fighter er en pris vi hvert år giver til en eller to unge i foreningen, der har gjort det rigtig godt. Det er svært, for vi har rigtig mange unge trænere og vi har rigtig mange dygtige og engagerede unge trænere i Varde Gymnastikforening og heldigvis for det.
Skal vi i år pege på to så bliver det Sarah Lillerøj og Kirstine Aggerbo, der har trænet showdance.
Showdance er et hold for 3.-4. kl. piger og det handler selvfølgelig om at danse, bruge kroppen, blive motorisk bedre og få pulsen op. Det gør det på alle gymnastik/dansehold og det kan man øve sig på og lære på et kursus. Ligesom man kan lære, at informere forældrene og snakke med dem. Alt det falder naturligt for Sarah og Kirstine. 
Men Sarah og Kirstine kan det mere, de kan det, der er særligt for gymnastikken. Det er sjovt at gå til dans hos dem. Der er sammenhold, de griner og laver sjov. De er trænere, men ligeværdige med pigerne når de er i salen. De har fokus på at alle skal være med, at det ikke kun handler om at stå på lige rækker og svinge armene i takt – det handler også om at lege, at danse limbo og allermest handler det om at have det sjovt og gå glad hjem fra hver eneste træning. Og jeg tror jeg taler på alle pigernes vegne når jeg siger: Det har været fedt at gå til showdance sammen med jer i år!
Tak Sarah og Kirstine for den energi I har lagt i salen hver uge sammen med pigerne

Årets VG Fighter 2017

Magnus og Gustav

Årets fighter blev indført, fordi vi i foreningen gerne ville påskønne en hel ung træner eller hjælpetræner.
En, der gør noget særligt, noget ekstra, udover hvad der normalt kan forventes.
I år går årets fighter til ikke én, men to hjælpetrænere som har fightet sig gennem sæsonen.
Gustav og Magnus – hjælpetrænere på Tumleholdet
Engang imellem melder man sig til noget, fordi man gerne vil, men uden helt præcist at vide hvad man går ind til. Det tror jeg måske gælder for jer to, da I startede som hjælpetrænere på Tumleholdet.
I har været det seje element på Tumleholdet, dem drengene så op til i år. I har vist hvordan man springer, I har rettet og guidet drengene, slæbt redskaber, hoppet og sprunget, I har lavet serie så de var klar til opvisning og aller vigtigst har I haft det sjovt sammen med drengene og givet dem nogle gode timer.
 
Tak fordi I bare har knoklet på og altid med smil på læben.
 
Tak drenge, håber I er klar igen til næste sæson, måske på et andet hold …    


Fighter 2016

Frida og Mathilde

 
Årets fighter blev indført for nogle år siden, fordi vi i foreningen gerne vil påskønne en hel ung træner eller hjælpetræner.

En, der gør noget særligt, noget ekstra, udover hvad der normalt kan forventes.

I år går årets fighter til ikke én, men to trænere som bogstavligt talt har fightet sig gennem sæsonen.
Frida og Mathilde – hjælpetrænere på Spring 1.-2. kl.

Der er en fighter t-shirt til jer og en kæmpe tak fra foreningen, fordi I blev og ikke gav op. I meldte jer til sæsonen fordi I gerne vil være med til at give en masse børn nogle glade timer i hallen. I gik ind til sæsonen fordi I gerne ville lære børnene at springe. Efter et par ganges træning blev I spurgt om I ikke kunne stå for opvarmningen (65 meget aktive drenge og piger) I så lidt vilde ud i hovedet, men sagde ja. Senere blev I spurgt om I ikke også liiiige kunne lave serierne til opvisning. Igen så I lidt vilde ud i hovedet, men igen blev det et ja.

Jeg synes at holdets opvisning i dag viste, at nok gik I ind til sæsonen klar til at tage imod ved spring, men I leverede så meget mere til glæde for en hel masse børn.

Med smil på læben og plads til sjov med gymnasterne.

Tak piger, håber I er klar igen til næste sæson…    


 

VG Fighter 2015

Karoline Riddersholm

 
 
Årets fighter er et skulderklap til en ung træner eller hjælpetræner. En der gør noget særligt, noget ekstra og ikke ”bare” møder op til træning.

I år går ”Årets Fighter” til Karoline Riddersholm, der har trænet MGP pigerne 1.-2. kl.

Karoline er positiv og smilende. Møder altid op i salen fuld af energi og klar til at give dansepigerne en god time, hvor der både er plads til at grine og have det sjovt og samtidig – det viste jeres opvisning tidligere i dag – har pigerne lært rigtig meget.

Du har forstået budskabet om, at man er træner i gymnastiksalen, men mindst lige så meget udenfor og især når man har med børnehold at gøre – det betyder rigtig meget for pigerne, at du altid hilser på dem, når du møder dem på skolen eller ude i byen. Du er også bevidst om, at hjælpetrænere ikke kun er til pynt – 2x Emma har været en aktiv del af holdet og selv lavet opvarmning, danse og meget andet.

At du ikke kun er træner en gang om ugen i gymnastiksalen viser jeres opvisningstøj. Du havde prøver med så pigerne kunne prøve og finde den rigtig størrelse. Uheldigvis var en (måske flere) syge den dag og hvad gør man så. Du ringer selvfølgelig til forældrene og spørger om det er ok du tager tøjet med i skole og smutter over til pigerne, så de kan prøve det.

Tak Karoline for den energi du lægger i foreningen, fordi du er 100% tilstede i salen og udstråler ”her-er-fedt-at-være” – vi håber du er klar til endnu en sæson …VG Fighter 2014

Siw og Nanna
 
Årets fighter blev indført for nogle år siden, fordi vi i foreningen gerne vil påskønne en hel ung træner eller hjælpetræner.

En, der gør noget særligt, noget ekstra, udover hvad der normalt kan forventes.

I år går årets fighter til ikke én, men to trænere som bogstavligt talt har fightet sig gennem sæsonen.
Siw og Nanna – trænere for rytmepiger 1.-2. kl.
Der er en fighter t-shirt til jer og en kæmpe tak fra foreningen, fordi I blev ved med at tro på pigerne og kæmpede for at holdet ikke skulle lukke. Normalt har vi et minimums antal gymnasterne som skal være på et hold, før det gennemføres. Og det er blandet andet fordi det skal være sjovt for børnene, men også fordi det bliver en lang sæson for trænerne jo færre børn, der er på holdet. Men ingen regel uden undtagelse.

I ville gerne gennemføre sæsonen med et lille hyggeligt hold. I har haft vejledning og i den forbindelse var der mange flotte ord både om jeres træning og måde I var på overfor pigerne. I var også begge klar til at være fanebærer til områdeopvisning, da I blev spurgt i år.

Tak fordi I mødte op fulde af energi til hver træning og gav pigerne en masse gode timer. Og med den opvisning I her har vist, håber vi der kommer mange flere på holdet til næste sæson.

Stort tillykke til Siw og Nanna.

VG Figther 2013 

VG Fighter 2012
Kathrine Holgersen
og Laura Vagtborg

 

Laura og Kathrine blev indstillet til Årets Fighter, fordi de fungerer som én på holdet. De hjælper på Mariehøns 2 og inden første træning havde de "gamle" aftalt at de lige ville tage en snak med pigerne om hvordan man bør være som hjælper i en gymnastiksal og hvad der blev lagde vægt på: vær til stede, vær glad, hjælp, hvis du synes det er sjovt synes børnene det også etc. etc. 

Det blev bare aldrig nødvendig at tage den snak med pigerne. De er knald dygtige i gymnastiksalen, gør ikke noget stort væsen ud af sig selv, men de er der for børnene. De fanger dem med ind i legen som har fundet på noget andet at lave. De trøster dem der slår sig. De ser de små konflikter som nu og da opstår med 34 børn i salen og de håndterer dem. Og siger man: hvaaa kunne I ikke lave en lille dans/serie, bare et par minutter vi kan lave en dag?  Jo selvfølgelig.   Laver I den, så vi kan bruge den til opvisning?  Ja, det kan vi sagtens.   De hygger sig med børnene, laver sjov og leger med dem. 
Men vigtigst af alt - de er 100% til stede i salen og udstråler "her-er-fedt-at-være-lige-nu".

Vi er vildt imponeret over de to piger. Da lederen som leder "slagets gang" og fortæller historien, ikke kan sætte sig ned, hvis en er blevet ked eller kommet bag i køen - så stopper timen - har Laura og Kathrine set det hele og hjulpet børnene.

DE ER GODE OG BLIVER KUN BEDRE - DE VIL DET RIGTIG GERNE OG DE GØR DET SUPER GODT!


VG Fighter 2011 

Nanna Besser Nielsen


 
Titlen som årets VG Fighter kan kun tildeles til en yngre person. En som har gjort en ekstra bemærkelsesværdig indsats. En som vi på denne måde vil belønne med et ekstra skulderklap. Da vi har mange rigtig gode unge hjælper, har det været svært at vælge. Men valget er taget!!
 
Nanna Besser Nielsen - hjælper på Marie Høns.
 
Så et stort tillykke, Årets VG fighter.
Vi håber at have dig i flokken mange år endnu.

VG Fighter 2010

Camilla Laugesen

 
Vi har i VG besluttet at vi vil indføre en ny pokal. Men det blev ikke til en pokal, men til udnævnelse af en Årets Fighter i VG.
 
Titlen som årets VG Fighter kan kun tildeles til en yngre person. En som har gjort en ekstra bemærkelsesværdig indsats. En som vi på denne måde vil belønne med et ekstra skulderklap.
 
Camilla Laugesen, hjælper på Mini Spring, og bliver den første Årets Figther i VG. 

Det bliver hun fordi: Hun er altid positiv. Hun er god til at tage dig af andre. Hun registrerer, hvis nogen er ked af det, så er du der og trøster med det samme. Hun har hjulpet til i 2 år. Det startede med at hun kom med sin lillebror der skulle med til spring, og så blev hun hængende som hjælper.


 
Hun yder en indsats der er værd at sætte pris på.

 
Varde Gymnastikforening | Chr.Richardtsvej 5 | 6800 Varde | CVR.: 29566372