VG Pokalen
Årets pokalmodtager 2017
Et stort tillykke til 

Morten Hvelplund

 
Der er mange gode emner til lederpokalen. Vi er nemlig så heldige, at vi i Varde Gymnastikforening har rigtig mange dygtige og engagerede instruktører og hjælpere, både nogen, der er sprunget til midt i sæsonen og taget et hold og rigtig mange, der har været med i mange år, men vi har kun én pokal og i år har vi valgt, at den skal gå til Morten Hvelplund.
Morten har været træner i mange år. Han er forberedt når han kommer og ellers kan han altid ryste en springbane eller to ud af ærmet. Det vigtigste for Morten er glæden ved gymnastikken, at børnene har det sjovt i hallen og så skal de lytte efter og det gør de, når Morten taler, for han ved hvad han snakker om og han formår at fange 68 børn lige der hvor de er, med klap, med høje hu-råb og med super god energi og engagement. Og så er han et legebarn på den fede måde, der er altid plads til en lille konkurrence eller kapløb.
Han tager med drengene på drengelejr og er med til børnedag, en tryghed når vores gymnaster drager ud. Morten vil VG og er altid klar med en hjælpende arbejdsom hånd, når vi har arrangementer i foreningen – hos Morten får man aldrig nej.
Morten trives i hallen og børnene trives i hans nærvær. Du lærer fra dig på en måde, så børnene forstår det og altid med et smil. Der er altid god energi omkring dig og dit gode humør smitter af på alle, både børn og hjælpetrænere, på dit hold får man lyst til at yde lidt mere.
Varde Gymnastikforening vil gerne sige tak for dit store engagement og din evige energi i foreningen og tak til din familie fordi vi må låne dig, de er heldigvis også lidt bidt af en gal gymnast – håber du er klar til næste sæson igen.
 
Pokalmodtager 2016
Mads Tryk

 
Der er mange gode emner til lederpokalen. Vi er nemlig så heldige, at vi i Varde Gymnastikforening har rigtig mange dygtige og engagerede instruktører og hjælpere, men vi har kun én pokal og i år har vi valgt, at den skal gå til Mads Tryk.

Mads Tryk yder en flot indsats i forening. Tager gerne på kursus, så han kan dygtiggøre sig. Yder en god og positiv indsats til alle træninger, og så siger han ALDRIG nej til at give en ekstra hånd. Når de andre springhold mangler en træner, så spørger de bare Mads og han er klar. En ekstratræning, eller et arrangement for en skole eller en anden forening, så spørger man bare Mads. Han stiller altid op.

Opvarmning, serie eller spring. Han kan det hele og han vil det hele og han går all in. Tror hans gymnaster kan skrive under på, at han har store forventninger til sine gymnaster og han forventer at de yder det bedste de kan og er opmærksomme i hallen.

I Mads har VG en træner der kan udvikle og dygtiggøre mange springere i foreningen fremover.

Tak for alle de timer du hver sæson lægger i Varde Gymnastikforening – vi håber du er klar igen til næste sæson. 
 
Pokalmodtager 2015
Ulla Hald

 
I år går ”Årets træner” ikke til en træner, men til en holdleder og helt præcist Ulla Hald, der er holdleder på VIP. En holdleder er sådan en, der sørger for alt det rundt om gymnastikken, så trænere har fred og ro til at fokusere på gymnastikken.
På VIP holdet er de så heldig, at have en helt særlig en af slagsen.

Ulla har været med siden starten af VIP i 2007, og allerede det første år syede hun nederdele til hele holdet. Det gør hun stadig, syr holdets dragter. Hun er kreativ, iderig og uhyre arbejdsom. Hun er det vi kalder en ildsjæl og hun brænder for holdet.

Hun fik ideen til og fremstillede holdets maskot Fru VIP, der får ny dragt hvert år.

Hun organiserer kaffe, kage, og at bordene bliver dækket og pyntet til juleafslutning og andre arrangementer.

Hun laver skemaer, holder styr på damerne, på fødselsdage, tilmeldinger og alle deres ting – Ulla har endda oprettet sit eget private hittegodskontor; glemte sager bliver samlet ind og delt ud til rette ejermand.

Det hele foregår altid med godt humør og på en dejlig rolig måde.

Vi skal hilse fra VIP holdet og sige: Ulla du er guld værd. Det er enestående, hvad du har gjort og gør for holdet. J
 
Ulla, Varde Gymnastikforening vil gerne sige tak for dit store engagement og din evige energi i foreningen.


 
 
Pokalmodtager 2014
Jane Locht

 
Ja, Jane som ny formand må man jo engang imellem erkende, at man ikke har fuld kontrol og styr over situationen.

Længe før du sagde ja til gå ind i bestyrelsen og overtage formandsposten i Varde Gymnastikforening, havde vi bestemt, hvem der skulle være årets leder i VG, og fået indgraveret dit navn i Lederpokalen.

Jane er en rigtig ildsjæl, der elsker og brænder for gymnastikken. Hun har efterhånden igennem flere år været meget aktiv i vores børneafdeling. Hun har ledet forældre/barn hold, Puslingehold m.m.  Når vi og Jane i sæson starten har stået med et hold, hvor der var alt for mange til at kunne være i en gymnastiksal, har Jane adskillige gange sagt, det er jo synd for alle de, der ikke er plads til. Jeg tror jeg opretter et ekstra hold, så de også kan få lov til at være med. Dermed har Jane så stået med måske 4 hold som hun har ledet hele vinteren.

Har man været ude i gymnastiksalen når Jane havde timen, er der altid fuld aktivitet at glade børn og forældre . Hun forstår at inspirere og motivere deltagerne til at bevæge sig og samtidig have det sjovt. Jane har også evnet til at kapre unge til at hjælpe på hendes egne og andres hold.

Jane er altid den, der står parat med hjælp eller gode råd, hvis man spørger hende. I denne sæson har vi og DGI, derfor også gjort brug af hende, som vejledere for andre gymnastikledere.

Så Jane Varde Gymnastikforening er stolte over at have dig i vores midte, og er ikke spor i tvivl om at du vil og kan føre gymnastikken i Varde meget videre. Derfor er vi glade for i år at kunne overrække og hædre dig som årets leder i VG.


 
Pokalmodtager 2013
Tina Ridersholm

Tillykke til Tina Riddersholm Hansen som blev gået til Årets Leder i Varde Gymnastikforening 2012/13 ;0)

Vi er så heldige at være på Tinas hold: Idræt for børn med særlige behov.

Det er fantastisk hver tirsdag morgen, når vi slår øjnene op og ved at nu er der kun 10 timer til vi igen skal til gymnastik.

Når vi møder op, bliver vi mødt med store smil og varme og vores "særlige" børn får et knus.

Timen går i gang og alle - både gymnaster og hjælpere - bliver arbejdet godt igennem, så ingen forlader timen uden at være "brugt" 

Tina har en formidabel evne til at se, hvad hver enkelt har brug for af øvelser. Trods hver gymnasts forskellige vanskeligheder får hun differentieret og tilpasset øvelserne til hver enkelt, på en sådan måde, at det er sjovt - samtidig med at der bliver arbejdet hårdt.

Der er plads til flere - så Tina bruger også tid og energi på at oplyse om dette spændende projekt, hvor der er potentielle nye gymnaster 

Tina er en utrolig positiv, varm og givende person, som gør verdenen til et bedre sted at være.

Vi syntes, at hun fortjener at blive året figther og leder - det vil hun under alle omstændigheder være for os.

 


Pokalmodtager 2012
Inger Marie Ditlevsen

 
Lederprisen er til en leder der gennem en årrække har gjort noget særligt i VG. En der har hævet sig.
VIP pigerne har indstillet deres leder til pokalen: Inger Marie Ditlevsen.

Du har genopstartet voksen gymnastik i VG på opvisningsniveau, nu på 5. år, med over 30 damer på holdet.

Opvisningen er innovativ og udfordrende for aldersgruppen, set i forhold til at det ikke er gamle rep. gymnaster. Du tilretter træningen med god musik og er opmærksom på den enkelte og tager højde for alderens påvirkning på kroppen.

Du har et fantastisk smittende smil og energi, som forplanter sig til deltagerne. Du finder altid nogle gode gymnastikredskaber og laver mange forskellige opstillinger, som gør det spændende at se på.

Du tager gerne imod gode ideer, som gør, at alle følger sig som en del af holdet, og sørger for at der bliver optaget video af opvisningen, så VIPer har mulighed for at se opvisningen.

Inger Marie opbygger opvisningen over en historie, så man kan huske rækkefølgen af serier.
Inger Marie ligger mange timer i gymnastik, så alt er gennemtænkt.

Inger Marie er også kendt udenfor VG ( GYS-Landsstævne-Gymnastrada-Instruktør på kurser, skal også være hjælper på L13 i Esbjerg). 
 

Pokalmodtager 2011 Trine Moltke
 

 

Pokalen skal tilgå en leder, der på den ene eller anden måde har gjort sig positiv bemærket, og gjort en forskel i det frivillige arbejde.

I år er valget faldet på Trine Moltke. Valget af Trine har været svært, der har været flere indstillinger. Det er selvfølgelig en luksus at have flere ledere, der gør en kæmpeindsats, som deres gymnaster gerne vil påskynde. Men kun en kan få pokalen.


Trine er en pige, der er lidt bange for at springe ud på dybt vand. Tør ikke altid stole på egne evner. Det skal jo helst være perfekt. Men intet kan være perfekt, inden det er prøvet. Har Trine først påtaget sig et job, går hun på den med krum hals, hun kæmper som en hest. Trine er en pige, der er dejligt at samarbejde med. Hun er livsglad, kan skabe en smittende begejstring og har en udstråling.

Så Trine et kæmpe tillykke med Varde Gymnastikforenings pokal for din store indsats indtil nu.


Pokalmodtager 2010
Nikolaj Wissing Nikolajsen
 
Pokalen skal tilgå en leder, der på den ene eller anden måde har gjort sig positiv bemærket, og gjort en forskel i det frivillige arbejde. I år er valget faldet på Nikolaj Wissing Nikolajsen.
 
Valget af Nikolaj skete inden han sagde ja til at gå ind i bestyrelsen. Nikolaj har det som de fleste andre frivillige hjælper der gir en hånd med. De vil gerne hjælpe hvor der mangles hjælp. De personer hjælper ofte til på flere fronter. De finder tid i kalenderen til det. Ja, Nikolaj er opskriften på prototypen.
 
Nikolaj har i år været primos motor for vores Gymnastikskole, der kørte over 2 dage i efterårsferien, og har været instruktør på 3 springhold. Han har godt nok proklameret at han ikke kan klare alle 3 hold til næste år, men så vil han hjælpe med at finde nye ledere.
 
 

 

Varde Gymnastikforening | Chr.Richardtsvej 5 | 6800 Varde | CVR.: 29566372